× Spørgsmål og debat der vedrører klassisk, opera og lignende genrer.

Bibliotekslytteklubber

Mere
26 mar 2015 14:49 #1126 af gitte
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Hej kolleger
Vi er jo en del biblioteker, der kører en eller flere lytteklubber. Her i Gladsaxe har vi en rock (ikke DR relateret), en jazz (nystartet pr jan15, ser ud til, at man godt kan få medlemmerne til at lave indlæg 1. medlemsindlg var fantastisk godt om Eric Dolphy), og så har vi en DR Klassisk lytteklub med tovholdere og en selvkørende (for de der vil fortsætte efter l år, vi starter nemlig nyt hold op hvert år).
Jeg har mailet med Marianne Ljungberg med stort udbytte - hun foreslog at man kunne lave en blog for tovholderne, hvor vi kan udveksle gode ideer
Hun har givet os særdeles frugtbare links omkring Bartok og jeg fandt under wiki artiklen om Mandarinen link til en video online Truly miraculous? Bartok, der giver indsigt i værket (Chicago Symphony Orchestra)
csosoundsandstories.org/bts-barto/
Hvad siger I der er tovholdere på DR Klassiske lytteklubber?

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
30 mar 2015 11:15 #1128 af Emilie Wieth-Knudsen
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Hej Gitte

Jeg synes det lyder som alletiders idé! Her i Lyngby har vi klassiske lytteklubber og P6 Beat Lytteklubber, der indtil videre følger de officielle temaer fra Bibzoom, Gaffa og DR. Det er bibliotekarer, der står for dem alle. Jeg kører alle de klassiske og P6 Beat har tre-fire forskellige tovholdere afhængig af emnet.

Mange hilsener
Emilie

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
30 mar 2015 11:52 #1129 af Dorte Søndergaard
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Hej Gitte og andre
Jeg synes det kunne være rigtigt rart med en blog for os der er tovholdere på lytteklubber. Jeg er selv tovholder på den klassiske lytteklub her i Middelfart og vi har også en P6 beat-klub. Jeg synes nogen gange man er ret alene med forberedelserne.
Men måske var det bedst om vi brugte musiklisten, måske kan der laves en under-liste så kun os der har interesse deri får besked?
Dorte

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.078 sekunder
Vores hjemmeside bruger cookies for at visse funktioner virker. Du kan læse mere på linket.