× Generelle diskusioner og spørgsmål omkring musikformidling.

Klassiske påskemusik

Mere
07 Apr 2014 15:24 #1024 af gitte
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Hej kolleger
Påsken nærmer sig. Jeg vil lige minde om Marianne Ljungbergs artikel på BibZoom.dk om påskemusik. Påskemusik dengang og nu

Linkene er ikke aktive længere, men man kan jo køre artiklen over i et worddokument og printe det ud i farver til en udstilling.

Eller man kan få gode ideer, for alle værkerne har formentlig ikke emneord: påskemusik, da Marianne kommer godt ud i krogene.

Jeg ved ikke, om det er overgangen til ny bibliotek.dk, der gør, at en del links er døde. Glæder mig til den dag, hvor vi igen kan lave kommandosøgning til Bibliotek.dk (den nye) så vi igen kan formidle virtuelt.

Når man med lånerne går ind og søger på et specielt emne også uden for musik, får man anderledes resultater i den ny end når man laver en søgning i netpunkt eller evt i den gamle oldbibliotek.dk . Der er STORE forskelle, så jeg har ikke rigtig tillid til den ny endnu.

Vær med til løbende at teste den ny bibliotek.dk, så vi er sikre på, at vi får en god, effektiv tjeneste både for brugerne og for os, så vi kan formidle virtuelt.

hilsner
Gitte Lose, Gladsaxe Bib.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Moderatorer: kasperhagel
Tid til at oprette siden: 0.064 sekunder
Vores hjemmeside bruger cookies for at visse funktioner virker. Du kan læse mere på linket.