× Generelle diskussioner og spørgsmål omkring materialepleje, kompetenceudvikling og andet der vedrører musikbibliotekarens faglighed

Popupkoncerter på biblioteket

Mere
30 aug 2013 14:56 - 30 aug 2013 15:02 #975 af AnjaLyngby
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Kære alle

Har I erfaringer med at holde minikoncerter i biblioteksrummet - f.eks. en kunstner/ band som opvarmning til en 'rigtig' koncert på det lokale spillested?

Vi har tidligere haft besøg af Sebastian Lind, der gav 3-4 akustiske numre i det åbne biblioteksrum om eftermiddagen inden hans koncert på Templet i Lyngby. Vi vil gerne lave mere i den dur.

Der blev talt en hel del om det på konferencen på SPOT Festival i år: Fremtidens musikbibliotek – Musikformidling: LIVE

Jeg vil gerne udveksle erfaringer, så hvis I melder jer på banen, vil jeg kontakte jer.
Last edit: 30 aug 2013 15:02 by AnjaLyngby.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
12 sep 2013 08:45 #981 af Niels Mark
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Det er en god ide, Anja.

I forbindelse med SPOT FESTIVAL 2012 lavede vi et lignende event på Aarhus Hovedbibliotek i Mølleparken hvor tre af SPOT festival bands'ene (Rangleklods, Waldo & Marsha, Boho Dancer)kom forbi og spillede akustiske numre (dog ikke Rangleklods.

Samtidig lavede jeg en artist talk med de tre bands foran publikum. Eventet foregik nogle timer før de tre bands skulle på scenen under SPOT.

Det fungerede ret godt. Ikke mindst suppleringen med en artist talk, hvor publikum kommer bagom kunstneren via live interview er et godt supplement som biblioteket kan give op til selve koncerten.

Samme procedure lavede vi i øvrigt under sommerens FOLKEMØDET 2013 på Bornholm hvor mine to Artist Talks var med Camille Jones og blues-musikeren Mike Andersen. Det var også ret velfungerende som optakt til deres egentlige koncerter under Folkemødet.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.070 sekunder
Vores hjemmeside bruger cookies for at visse funktioner virker. Du kan læse mere på linket.