× Generelle diskussioner og spørgsmål omkring materialepleje, kompetenceudvikling og andet der vedrører musikbibliotekarens faglighed

Kassation af ældre noder

Mere
22 jul 2013 14:27 #967 af Erdu
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Kristeligt Dagblad havde den 4. juli en artikel af John Engedal Nissen omkring den stigende digitalisering af bibliotekernes materiale. Den sluttede således: "Men fordi samlingen blver mere digital og dermed mere diffus, får bibliotekerne en større opgave med at formidle materialetm både digitalt på nettet og fysisk nede på biblioteket". Temaet er i øvrigt omstruktureringen til e-materialer som følge af faldende udlån af trykte bøger.
Det fik mig til at skrive et indlæg som supplement til artiklen - heri gør jeg opmærksom på, at man skal være yderst forsigtig med kassation af ældre trykte noder.

P.g.a. sygdom og ferie på bladets debatredaktion er indlægget først kommet i Kristeligt Dagblad i dag (22. juli, side 8). Jeg vil gerne opfordre jer til at læse det og diskutere det internt - og måske kommentere behovet for ældre noder med eksempler. Her - eller i bladet, hvis de vil tilbyde mere spalteplads.

Problemstillingen var også oppe at vende på MUFAs generalforsamling, uden at man vist fandt de vises sten.

De fleste steder har man formentlig avisen, men jeg kan godt tillade mig at vedhæfte filen med mine egne udgydelser. Den er tilrettet med de redaktionelle ændringer, man har foretaget på redaktionen på grund af det lange tidsforløb mellem de to artikler.

Erling Dujardin

Bilag Omtanke_tak.doc ikke fundet

Bilag:

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
13 aug 2013 13:19 #973 af AnjaLyngby
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Hej Erling
Et rigtig fint indspark om kassation af noder fra bibliotekernes samling. Vi er bestemt ikke færdig med den problemstilling - heller ikke i MUFA.
Mvh
Anja

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.088 sekunder
Vores hjemmeside bruger cookies for at visse funktioner virker. Du kan læse mere på linket.