× Generelle diskussioner og spørgsmål omkring materialepleje, kompetenceudvikling og andet der vedrører musikbibliotekarens faglighed

Klassiske ratings

Mere
26 feb 2013 10:16 #875 af Katrine Nordland
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Kære kollegaer

Hvis nogen synes, jeg har sjoflet min skrivning af "materialevurderinger" (ratings) i de sidste par uger, har de aldeles ret. Jeg har haft både noget vinterferie og noget artikel-deadline, som simpelthen udraderede tiden til opgaven - men den er ingenlunde droppet.

Når nu jeg alligevel har måttet springe en uge over, har jeg besluttet at springe lidt fremad, således at jeg forhåbentlig i større grad når at rate, inden bibliotekerne køber ind. Jeg vil derfor fra og med denne uge rate den uge, vi aktuelt befinder os i. I denne uge rater jeg således uge 9.

Håber, det er til at finde ud af og beklager 'hullet', der betyder, at jeg ikke får lavet omtaler af titlerne på uge 7 og 8. Skriv endelig skæld mig ud, hvis der er noget, der forekommer mere end almindeligt forvrøvlet eller uforståeligt. Jeg får stadig lov at lave de ratings forudsat, at de bliver brugt, så feedback både af sur og glad karakter modtages med kyshånd.

De bedste hilsener,
Katrine,
Odense

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
28 feb 2013 09:41 #876 af ollar
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Joh,dine ratings har været savnet - de er altså en rigtig god hjælp ,når man sidder med listerne. Samtidig er det jo klart, at det er en tidskrævende ( og ambitiøs)opgave, du har påtaget dig, så hvis du af og til må springe lister over, er det fuldt forståeligt.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.068 sekunder
Vores hjemmeside bruger cookies for at visse funktioner virker. Du kan læse mere på linket.