× Generelle diskussioner og spørgsmål omkring materialepleje, kompetenceudvikling og andet der vedrører musikbibliotekarens faglighed

Musikbibliotek II - hvad tænker I om det?

Mere
21 aug 2012 13:19 #746 af Pia Vestergård Jacobsen
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Vi har (og det har I vel også?)fået et tilbud fra firmaet Inlead om en ny musikportal til folkebibliotekerne. Arbejdstitlen er Musikbibliotek II. Vi har mange overvejelser om vi skal springe fra BibZoom (som bestemt er blevet bedre med tiden, men stadig ikke kan betegnes som en succes hos vores lånere) og tilmelde os Musikbibliotek II:
- Hvordan kan de gøre det væsentligt billigere end Bibzoom? (kvaliteten skulle jo helst være bedre)
- Synes der er bemærkelsværdigt mange stave- og trykfejl i deres materiale - det virker ikke særligt professionelt på mig at de ikke læser korrektur inden de sender et tilbud - dvs. kan man forvente en sjusket side med mange stavefejl? (synes det vil sætte bibliotekerne i et dårligt lys)
- Synes det er en kort tilmeldingsfrist (1/9) og lidt betænkeligt at man skal binde sig for 23.000 for et produkt man ikke har set i virkeligheden.
Men jeg har googlet Inlead og kan se at det er dem der bl.a. står bag E-reolen og det fungerer mig bekendt ganske udemærket. Så det tyder jo på at de må have styr på sagerne...
Nogen der har tilmeldt sig, gjort sig tanker om det etc?

Hilsen Pia Vestergård Jacobsen
Hedensted Bibliotekerne

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
22 aug 2012 11:37 #748 af harkamp
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Vi har også modtaget tilbuddet, og overvejer pt. hvad vi skal stille op med det. BibZoom droppede vi med udgangen af 2011, ikke pga. økonomi, men fordi vi ikke tror på produktet i dets nuværende form. Ergo har vi ikke pt. et tilbud om netbåren musik til borgerne i Albertslund. Det får vi heller ikke hvis vi hopper på Inleads tilbud, og det er netop derfor de kan gøre det så meget billigere. De tilbyder nemlig ikke adgang til musikfiler nogetsteds, men giver blot adgang til oplysninger om hvor man kan finde musikken. Det de laver er altså blot en portal hvor de samler oplysninger om hvad de forskellige musikudbydere stiller til rådighed. Hvis det fx er på BibZoom, kan borgeren kun downlåne musikken såfremt biblioteket også abonnerer på BibZoom, er det på TDC Play, kan borgeren kun få adgang såfremt vedkommende er TDC-kunde og så fremdeles.
Derfor kan man heller ikke umiddelbart tale om kvalitetsforbedring, idet det er et helt andet produkt Inlead tilbyder end fx BibZoom.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
22 aug 2012 11:41 #749 af Korsvejen
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Ja, jeg har bestemt gjort mig tanker om Musikbibliotek II. Jeg har skrevet et debatindlæg på musikformidling.nu, og man er meget velkommen til at kommentere det!
Marianne Ljungberg
Rudersdal Bibliotekerne

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
27 aug 2012 09:25 #759 af JeppeKnudsen
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Vi på musikformidling.NU har kommenteret Mariannes kommentar.

Læs den her: musikformidling.nu/om-musikbibliotek-ii/#comment-53

Mange hilsner
/Jeppe

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.106 sekunder
Vores hjemmeside bruger cookies for at visse funktioner virker. Du kan læse mere på linket.