× Her kan du lave indlæg der ikke passer ind i de øvrige kategorier.

Systematisk bibliotekstyv pågrebet!

Mere
23 apr 2015 13:05 #1132 af Martin Hansen
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Kære Kollegaer,
VI har her på Gladsaxe Hovedbibliotek i samarbejde med Gladsaxe politi, fundet og pågrebet en mand som systematisk har stjålet mange af vores dyre CD bokssæts og andre musikmaterialer fra bibliotektet.
Hans lejlighed er blevet ransaget af politiet og de har fundet og konfiskeret en stor mængde musikbiblioteksmateriale på både CD, DVD/Blu-ray, bokssæts og lidt bogligt materiale. Materialerne menes at kunne stamme fra biblioteker på hele østsjælland - men da manden ikke vil erkende noget samt hvor han har stjålet fra, skal vi nu sammen med politiet til at finde de retmæssige ejere til materialerne.
Hvis i har konstareret at der er forsvundet større mængder musik eller film fra jeres bibliotek hører vi gerne fra jer. Vi har listerne med alt det konfiskerede materiale som kan udleveres efter behov.
Vi kan også sætte jer i kontakt med den betjent der er tilknyttet sagen hvis I gerne vil snakke med ham eller se materialerne.
Langt de fleste materialer er blevet helt renset for chip og bibliografiske etiketter - men der kan dog ses at nogle materialer er fra Lyngby og Kokkedal biblioteker.
Vi håber meget at i vil kontakte os, hvis I har mistanke om at jeres materialer kan være iblandt det - da politiet eller s kan være nødsaget til at levere det konfiskerede materiale tilbage hvis de ikke kan sandsynliggøre hvor det stammer fra.

Mange hilsner
Tobias Enevoldsen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) & Martin Verner Hansen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.064 sekunder
Vores hjemmeside bruger cookies for at visse funktioner virker. Du kan læse mere på linket.